Åka buss

Tessa väckte mig genom att skicka ett mess vid kvart i 12 och sa åt mig att följa med henne på jobbet för att sen dra och käka på hennes lunch. Sagt och gjort. Skulle ta bussen som gick 12.38. Dock visade det sig att den gick halv. Så den missade jag. Så tog en promis till ica och köpte tuggummi och snacka med folket. Tog promenad tillbaka och väntade på en försenad buss. Träffade på Putte på bussen som jag satt och snacka med.
Gick lite på stan i väntan på att träffa Terra.
Haha, inne på H&M, när jag åkte nerför rulltrapporna, så kommer det fram en tjej och säger "Hej Karin". Stog bara och glodde och bara tänkte vem är det? Haha sen tändes lampan. Det var ju förfan min systerdotter Emelie. Fan hon har ju blivit så stor så jag kände inte igen henne. Hur sjukt är inte det? Ändrat stil och allt. Sate i gatan!
Så gick med henne till Gina Tricot och träffade syrran och Oliwer. Hängde lite med dom. Sen blev klockan så mycket att jag var tvungen att springa till Tessas buss. Hann precis med. Haha!
Så åkte med henne fram och tillbaka i nån timme sådär. Sen hade hon lunch, så vi gick till Cupido och käkade en varsin sallad. Var gott!
När vi kom ut ur forum så ringer brorsan, då sitter han inne på donken och ser oss. Så gick in och snacka med honom. Sen gick vi vidare till Åhlens och lite annat.
Sen tog jag bussen hem och Tessa började jobba igen.

Och nu sitter jag här och väntar på att Sara ska komma hem. Vi ska göra tacos. Dock är jag inte det minsta hungrig, efter den stora salladen jag tröck i mig för inte allt för länge sen. Men men, de går nog i! ^^,

Sen blir det lugna gatan för ska jobba imorgon. BUUU!


Nu sitter min kära vän Linus och berättar att han ska kanske till Elmia mässan. Sååå avundsjuk! Jag vill också! FUSK FUSK FUSK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0