Pimp my ride

När jag hade varit och kört i förra veckan så åkte jag sedan med Terra när hon jobbade. Efteråt när hon jobbat klart så skulle vi åka hemåt. Men innan var vi ju bara tvungna att pynta Christians bil lite grann... Piff va? ;)

 


Hela världen vilandes på mina axlar

Usch det är så mycket nu, konstaterade jag nyss. Ju mer dagarna går, desto mer får jag panik och mår dåligt.
Snackade med Sofie igår, hon sa att hon såg mig må dåligare och dåligare för varje vecka som går. Kan vara sant.
Det är nog för att jag har så höga krav på mig själv att jag ska försöka fixa körkortet innan året är slut. Ju snabbare jag får det, desto snabbare får jag min belöning. Sen att det är bara två månader kvar tills 2010. Två månader!! Med andra ord, jag måste få hit aktionssnubben, lägga ut huset på annons, sälja huset, fixa ny bostad - vart? Vet inte, Uppsala? Stockholm? Sen flytta... Samtidigt som jag måste jobba på ett ställe jag avskyr. Gillar inte folket där förutom några stycken. Trött på skiten upp till öronen. Fixa ett nytt jobb, hur? Vettefan, inte det lättaste idag. Sen även fixa körkortet, träna och vara social med mina vänner. Sen har jag ändå inte räknat med allt som måste göras här hemma som vardagssysslor.
Tur ändå att farmors möbler såldes ganska fort. Slipper jag dom!

Baaaaah skjut mig baklänges.

Dagens besatthet!


Döda mig

Jag har världens huvudväääääärk!

High Heels party

Igår var jag, Terra och Sara iväg till Saluhallen, Platina och var på High heels party med Nelly. De var ganska lång kö redan när vi kom, då var den väl halv 9. Dom 99 första fick ju ett par skor. Vilket vi fick!!! Haha! Vi måste ha varit precis bland dom sista, tror Sara fick den sista lappen av en av tjejerna där som delade ut de. Så de var ju kul :)
Sen minglade vi runt där, kollade på alla skorna man fick välja bland. Hittade ett par coola, men frågan är bara hur f*n man ska kunna gå i dom överhuvettaget. Gick ju i mina högaste igår, dog nästan haha! De är lättare att gå i dom inne, än ute. Så man får väl ha dom om man ska vara inne helt enkelt.
Såg även Kenza. Bruden är fan snygg alltså! :)

Drog efter ett tag, efter våra gratisdrinkar, vidare till Katalin. Skulle träffa Hanna och Anton o Co. Men hittade bara på Hanna. Drog efter 5min igen vidare till Red room för att träffa Aron och Jimmy. Sen satt vi där tills vi skulle ta oss hemåt. Bussarna hade slutat gått, så de fick bli taxi för mig, Sara och Jimmy. Sen hem och sova. Däckade i sängen med mobilen i högsta hugg pga smsande xD


Vaknade kvart över 4 idag. Kanske inte så bra. haha

Folk är så j*vla onödiga!

 

Varför liksom?

 

Mongon!


Dagens ilandsproblem

Det har gått hål i min toffel!!


 


Risifrutti

Nu har jag klämt i mig en risifrutti, de får bli min middag ikväll. Orkar inte ställa mig och laga någon mat känner jag. Sen när Sara kommer hem ska vi iväg och träna. Sen hem och äta en risifrutti till. haha!
Jag måste ha sovit väldigt konstigt inatt, har väldans ont i högra axeln/nacken. Sara försökte massera och mjuka upp den lite, gick sådär. Lika hård igen. Inte så skönt!


Vill till Stockholm!

Fick nyss ett stort behov att åka till käraste Stockholm, till Therese! Vi har alltid så roligt när vi flamsar runt på Stockholms gator och nattklubbar. När vi beklagar oss för varandra och äter nattmat på donken.
Ljuva tider!


Flickan som lekte med elden!

Idag har jag och Sara varit inne i stan och fixat med massa saker. Inhandlat nya stövlar. Fodrade, jäklar om jag fryser om fötterna nu.

Ikväll ska vi även på bio, med Julia. Ska kolla Flickan som lekte med elden. Hoppas den är bra, men hört rykten om att de är den så får hoppas på det ;)Onödigt inlägg...

Imorgon är det fredag. Ska bli så skönt med helg känner jag. Sova ut! Blivit mycket nu den här veckan, upp vid 5 två dagar, sovit för sent, jobbat 10h jämt näst intill osv.

Jocke frågade mig om jag hade lust att jobba åt honom på söndag.. Sa ifrån. Jag orkar verkligen inte. I och för sig skulle jag lätt kunna göra de, eftersom jag inte har nåt annat för mig, men orkar inte. Känner att jag bara vill vara hemma och slöa och sova ut. Längtar efter sängen nu. Kanske dags att sova snart?

Fan seriöst, jag skriver ju bara skit när jag väl skriver ett blogg inlägg. Haha!
Kanske inte är det roligaste att läsa direkt....

Men en rolig sak har jag faktiskt att berätta. Ett av Saras ragg ringde idag. Hon har inte svarat pga att hon inte minns honom haha. Så jag svarade. De var ganska kul xD Han trodde ju att jag var hon såklart. Han försökte bestämma träff, men jag bah nej jag jobbar, pluggar osv. Hö hö!


Förövrigt idag har jag både fått sillspad på benen och fötterna och räklag i huvet. Sillen ramlade av sig själv när jag höll på att packa upp pepparrot idag. Poff sa det så låg den på golvet, fisken halvt ute och all den där vätskan som den ligger i hade skvätt åt alla håll. Bara till att skura.
Sen hittade jag en räkburk som läckte, eller jag misstänkte att den läckte. Så jag rådfrågade Jonas om den gjorde de. Han svarade hur ska jag kunna veta de och skakade om burkfan över huvet på mig. Självklart läckte den. Bara slog till både han och burken så den flög all världens väg. Vaffan, jag vill inte ha räkor i skallen? Haha! xD


Bad day

Idag har jag mått skit. Tårarna har sprängs bakom ögonlocket stort sätt hela dagen. Varför? Ingen aning. Eller det finns en källa, en grej som hände på jobbet som jag mår så fruktansvärt dåligt utav. Vet inte varför, bara gör det. Det är egentligen ingen stor grej. Både Terra och Sara har sagt åt mig att det är lugnt, glöm det. Men det går inte. De finns kvar där. Har spelat upp ett senarium om vad som skulle kunna hända, förhoppningsvis händer det inte. Men det är ju egentligen inte helt omöjligt så att säga. Får hoppas de går över snart.
Har haft ångest och bara vilja springa ifrån och gömma mig för att gråta. Ville bara hem. Nu är jag hemma. Men tårarna har väl väl ledsnat på att försöka falla att de inte kan göra de längre... Kanske kommer de i kväll när jag ska sova. Kanske inte. Återstår att se.
Vill egentligen bara lägga mig under täcket och aldrig aldrig aldrig kliva upp. Gärna med Han med stort H bredvid, haha?

Fan gräv ner mig!!

RSS 2.0