Det är fredag

Och jag är ledig heeela helgen! Hur gött? Såå gött! Dessutom ledig nästa helg också.
Då är det ju party här hemma för fulla muggar :)
Satt i kassan idag och bara log i 2h i streck. Sen hade jag ont i käften haha.

Jossa, har du hunnit kommit hem till den 7 mars? Alltså nästa helg. De måste du väl?
Isåna fall är du välkommen hit! :D


Du

Varför kan du inte bara var "normal"? Så som du var förr.
Det skulle vara så mycket lättare då. Framför allt mycket mer
"hälsosamt"...
Fan!
Blir bara besviken gång på gång.
Hela tiden.
Bli som förr!
Snälla!


Sovdags?

Kanske dags att sova?

Jag har blivit med playstation

Yeeah! Det blev ett ps2 till slut. Köpte ett utav syrran. Så piffig så!
Nu gäller det bara att införskaffa lite roliga spel, singstar så är det komplett! Har ett singstar redan, de har vi redan invigt! Höhö.

Köpte ju ett bord på ikea sen också. Sen när jag konkat hem det och fixat och trixat och skruvat och snurrat ihop det äntligen, vad händer? Det är för liiiitet! Fan! Det ser fördjävligt ut, enligt min mening. Måste vara lite större. De ser så pluttigt ut.
Så nu ska jag sälja det till brorsan xD Höhö


Igår gick jag med magont konstant hela dagen, och i halsen. Antar att det var efter gastron. Men nu är det bättre. Hade ont i halsen innan idag, men nu är det bra faktiskt. Tack för det!

Ihelgen, är det full rulle!

Piggare

Nu har jag piggnat till lite mer än jag var sist jag skrev. Hade ju som sagt fått lugnande och var lite groggy i skallen. Men nu så, har jag fått i mig lite yoghurt iaf. Satt fint! Hade ju inte käkat på 14-15 timmar :/
Vi har kommit på att min mage jobbar väldigt långsamt. För när de gjorde gastrokopin så upptäckte de min middag i min mage. Haha. De ska dom inte ha gjort. Så aah. Fräscht...
Konstigt nog är jag inte så hungrig just nu, bara käkat en liten tallrik yoghurt. Konstigt, med tanke på att jag typ jämt är hungrig.
De kommer nog!

Har suttit och glott lite på blocket och tradera i några timmar efter ett Playstation. Är grymt sugen på att köpa ett! Så jag kan sjunga singstar och låta fördjävlig! :D
Syrran skulle höra med sina ungar om de hade lust att sälja ett till gamla moster, de har nämligen två stycken. Annars blir det till att köpa nån annan.
Det är ju stor skillnad på PS2 pch PS3, i pris menar jag. Och jag är inte så kräsen, så ett PS2 duger mycket väl för mig. Jag vill ju typ bara spela singstar, nåt spel ibland, kunna kolla film och spela skivor. Sen är jag nöjd om de funkar. Behöver inte vara nåt extrema saker.



Ett rosa skulle ju inte sitta fel :) Nån som har ett över?

Hemma från sjukhuset

Äntligen är det över, gastrokopin alltså. Fy sate vad äckligt de är. Man får ju hela tiden kräkreflexer. Nu har jag ont i halsen och magen. De tog typ en miljon bitar från min magsäck och strupe.
Fick lugnande och bedövning, så det var ju bra de iaf.
Nu känns det som mn är bakfull. haha.
Får inte äta förens om två timmar. Är hungrig!

Elgiganten

Sitter och kollar lite på Elgigantens hemsida efter lite tv-spel. Hoppas dom har skrivit fel...
Annars är det ganska dyrt, Haha!




Dagens tips

Tänkte bara tipsa om typ världens bästa film som går på kanal 5 just nu.
Nämligen HONEY med Jessica Alba!

Apbra!!

 

Ny soffa



Vaknade kl 9 idag. Vaknade av att jag var så fruktansvärt nervös, hade drömt nåt med gastrokopin jag ska göra. UGH! Jag kommer såå dö!
Men låg kvar ett tag för att sedan gå upp och fixa mig och käka frukost. Sen kom Lisa och hämta mig och vi åkte och kollade på soffa. Det blev en, en grå med schäslong. Dock tror jag det är precis sån som Tessa har. Men men, de visar ju bara att vi har samma smak ;)
Den är iaf najs och var billig. Så varför inte slå till? :)

Ikväll var det ju planerat att jag skulle till Frida på födelsedagsmiddag. Men eftersom Tessa inte ska dit, som är min ända skjuts dit, så blir det hemma. Eftersom hon bor ute i bushen så är det svårt att ta sig dit och hem. Och eftersom jag jobbar imorgon, vill jag gärna komma hem. Lite tråkigt, hade sett fram emot de. Men men, de får bli en annan gång :)
Blir nog lugn hemma kväll framför melodifestivalen istället.
Men de går ju bra de också.


Dagens låt


Bjööööörn!



Ja må han leeeva!

Min Kissie dröm

Inatt så drömde jag en hel konstig dröm. Jag hade varit någonstans och skulle ta bussen hem eller nåt. På bussen sitter Kissie och Claudia. Sen går Claudia av och Kissie sitter kvar, sen när hon ska gå av så upptäcker hon att hon har glömt något på bussen. Så jag hjälper henne att leta upp de. Vi går sen någonstans och sen upptäcker vi en buss som saknar hjul, men som är ändå full med passagerare. Går lite närmare och ser att det är Tessas buss, att hon sitter där framme och hjälper passagerarna med något. De har tydligen en dator där framme i fören. Sen går vi och käkar på typ nåt jobbs fikarrum. Eller hon åt, och jag tittade på. Och alla andra som jobbade där blängde ilsket på oss, för vi hörde ju inte hemma där. Sedan tar hon upp telefonen och ringer till någon Josefin och säger "Hej! Vad gör du? Jag är själv!". Det där med att hon var själv, var typ som nån pik mot att hon inte längre ville vara med mig. Hah
Så då säger jag "Är jag inte tillräckligt känd för att vara med dig?"
Sen vaknade jag...
Haha. Heeel skum!

Dagens låt



Uppsala!

Freebirthing - förlossning på egen hand

Sitter och kollar på det programet på kanal 5 just nu. uuuw! Det handlar om kvinnor som bestämmer sig för att föda sin barn helt på egen hand, hemma. Helt utan smärtlindring eller barnmorskor. Skulle jag aldrig göra. Man får se när de föder. En del sitter i badkaret som är helt färgat rött av all blod som kommer.
Varför liksom? :S


Tänk att gå och bära på en sån där i 9månader :P


Tråktisdagar!

Som vanligt, jag hatar tisdagar! Dom är så värdelösa, förutom när man är ledig. Men det är ju dock inte för ofta..

Snart bär det av till 8h slavande på ica xD Yeeey!
Jobbar kväll idag. Ännu mindre kul! Dessutom åker Sara bort, så jag är ensam hemma igen nu i 2-3 dagar. Bah! tråktråktråk!
Nu: frukost!

Födelsedagsbarnen!

Grattis till världens bästa bror och bästa Frida!



Alla hjärtans dag & Platina

Igår var en väldigt lyckad afton!
Dagen började med att stiga upp och knalla iväg till jobbet. Hem och blir bjuden på Flygande Jakob av Sara. Smakade bra!
Sen bestämde vi oss för att dra ut på krogen iaf. Pratade lite med Jossa och bestämde att vi skulle köra lite förfest hemma hos henne innan vi begav oss till stan. Mycket trevligt att träffa henne igen! Blir allt för sällan tråkigt nog! De måste vi göra om!
När vi skulle kliva på bussen, vem sitter då inte bakom ratten om inte självaste Tessa. Trevligt trevligt! ^^,
Kom till stan och det visar sig att Sara glömt sin plånbok, så vi fick springa till Tessas buss igen för att hämta den. Tur att den låg där iaf :)
Tog bussen till Jossa. Väldans trevlig liten lya har hon må jag säga. Bara själva trapphuset var kul. Haha!
Tog lite drinkar där och diskutera allt möjligt som kom på tal. Timmarna gick och tillslut var det dags att bege sig in mot stan. Halkade ner på stan med våra klackar och drog till Platina! Väl där träffade vi på Robin bl.a.
Vid kvart över 2 gick jag och Sara till bussen för att åka hem. Träffade på Fjortis, Eric och en annan Robin på bussen som vi satt och snackade med hela vägen hem. Väl hemma gjorde vi oss massa rostade mackor och drack oboy.
Vid halv 4 kom jag i säng och slocknade som en stock.

Det var min alla hjärtans dag som jag fick spendera med många nära och kära <3


Bilder kommer sen!


Partay

Just nu sitter jag och Sara hos Jossa! Droggar för fulla muggar. Snart blir det spårning må jag säga.. Kanske inte så bra. Dock väldans trevligt!
Snart.... om ett tag... blire utgång någonstans i Uppsala!
Ses i dimman!


Tacos

Har precis avnjutit för många portioner tacos. Usch vad mätt jag är!
Nu sitter jag och låter maten smälta lite. Snart ska jag gå in till Sara och hjälpa henne med en lampa.
Nu står hon och sjunger Winnerbäck så glatt där inne hör jag. Hah! Idol nästa?

Ne dags att röra på fläsket!





tjingeling!

Funkar det nu?

åäö! Yeeey de funkar xD Haha
Okej!
Ehm, jag har ju gjort om designen nu. Vad tycks? :P
Liknande den som jag gjorde till Tessa, men ändå inte.
Ajaa, jag tyckte den blev piffig iaf ^^,

Ny design

s[d'r... nu har jag 'ndrat designen. Vaffan mina ['; har f;rsvunnit. Haha f;rst[r ni vad de st[r_
Vad har h'nt_
Nu m[ste jag nog starta om datorn, s[ kanske dom kommer tillbaka igen...

Fredag den 13de

Då var det dags för fredag den 13de. Har aldrig märkt någon otur på denna dag. De var väl bara dom där engelska killarna som kom in imorse och höll på att krångla och jag fick panik för att jag är sämst på engelska. BAH! Sånt får man verkligen ångest över.
Annars har dagen flytit på bra. Började ju 8.30 imorse och jobbade till 17. Det har väl inte hänt på... okej, de har aldrig hänt! Har nog aldrig slutat 17 en fredag. Slutar nästan jämt 20. Men men, jag klagar inte!
Eller jo, de hade varit skönt att jobba till 20, då jag inte har nåt att göra för tillfället. Kan inte börja med maten än heller, eftersom Sara inte kommer hem förens ruunt halv 9.. Så.. ah! Då blire tacos och chilla lagom. Jobbar imorgon igen.
Ne nu ska jag nog ta och göra om min bloggdesign faktiskt.. Det blir nog nåt liknande jag gjorde till Tessa, fast annorlunda.
Same same but different som thailändarna skulle sagt ;)


chhiiillivippen!

Dagens kommentar

En 4 åring flicka och hennes mamma:

- Mamma, vad heter det när man ligger ovanpå varandra?
- Ehm.... *fan* älska?
- Näää, de är nåt annat
- Hmm.. Samlag?
- Nee, inte de heller.
- Sex?
- JA! Nu vet jag, våningssäng!

Livet är inte rättvist!

Vaffan, nu ska Hanna åka till Thailand i mars. Jossa åker på tisdag, Jonas åker nångång... när det nu var, Yvonnes föräldrar är där nu, Salle kom hem därifrån i måndags... L åker till USA.
Vaffan alla åker och lämnar mig kvar i kalla Sverige.
De är inte rättvist!


Bloggdesign

Har suttit i ca 3h nu och fixat med min kompis Thereses nya bloggdesign. Själv tycker jag den blev jäkligt söt. Haha!
Just nu sitter jag och Sara vid köksbordet med varsin dator och fixar. Socialt? Joda!
Har funderat över att skaffa en ny blogg nu i flera veckor. Men jag vet inte.
Då kommer ju alla inlägg vara kvar på den här osv.
Blir ju inte kallad Kokaiin längre haha! Tacka gud för de kanske :P

Snart är det nog läggdags. Börjar ju tidigt imorgon. Ack å ve på de!



Thailand

Idag kom Salle tillbaka till jobbet. Han har varit på en två veckors semester i Thailand. Kan ju säga att han var lagom brun sådär. Han hade haft fint väder hela tiden, skillnad mot vad vi hade. Jag vill tillbaka! Fy vad skönt de skulle vara!




Någon som vill följa med en tripp? Säg till! ^^,

Utrensning



Det blev en del tillslut.. Nu har jag veeeerkligen rensat. Tog bort nästan allt.
Så nu är det jag som måste åka till stan och stor shoppa!
Har nästan inga par jeans kvar... Nada! Haha
Dock väldigt skönt att ut med det gamla och så småningom in med det nya ^^,


Rensning av garderob

Jag tror jag ska ta tag i att rensa min garderob nu. Har miljontals kläder jag verkligen inte använder... Men har kvar ändå. För tänk om man skulle vilja ha precis den där tröjan jag inte använt på några år en dag...
Vilket oftast inte brukar hända. Så nu jäklar ska jag ta tag i de, och verkligen rensa ut!


Melodifestivalen



Min favorit i första deltävlingen! ^^,


Sommartider



Ljuva sommartider med Therese förra sommaren.
Saknar!

Kom hem!


Dagens (fredagens) kommentar

" Oj, prata innan det tjuter för högt! "


Bruden hade tydligen tinnitus. Lät förjäkla roligt när hon sa de xD

Värdo!

Hur värdo var inte melodifestivalen?
Ugglas där var ju värdelös och Marie den bästa... Hmm
Hur röstar folket?

Fest

Igår efter jobbet drog jag och Sara hem illa kvickt och gjorde oss iordning för att sedan hoppa på bussen en halvtimme senare in mot stan.
Där mötte vi upp Bea för att sedan hoppa på bussen som skulle ta oss till Johannes.
Väl där blev det ölspel. Bea gjorde fel hela tiden och snart var hennes glas tomt.
Vi var väl ungefär 10pers. Väldans trevligt var det faktiskt. Johannes delade ju lägenhet med Niklas och Daniel.
Niklas har ju gått i samma klass som Krull, Hanna och Jocke. Och Daniel älskade Stockholm lika mycket som jag! :D
Det blev vårat stora samtalsämne om kvällen, mycket Sthlm snack! Me likie!
Timmarna gick och sen fick vi springa till bussen som kom precis. Sen begav vi oss till Orange. Lite annorlunda folk där måste jag säga.. Inte riktigt min stil. Men vi hade roligt! Halv 3 tog vi bussen hem som gick jätte fort, och snart var vi hemma!
Riktigt trevlig kväll måste jag säga!

Väntar ivrigt på inflyttningsfesten!







Sopstationen

Sitter och tar igen mig lite nu. Har hållt på i några timmar nu av att städa och rensa osv. Brorsan och Mattias kom vid 12-13 någon gång och hjälpte mig ta loss sänggaveln på dubbelsängarna då jag inte fick loss den. Sen kom även Sara efter ett tag, så lassade vi bilen full med skit som vi skulle kasta på sopstationen. Gick bra, förutom att jag skar upp fingret på en tavla. Mindre skönt om jag ska vara ärlig.
Sen åkte vi tillbaka och bestämde oss för att testa om vi fick in sängen i bilen. Det fick vi efter mycket om och men. Var tvungna att ta bort benen först. Sen kom Jonas och Matte förbi i sin gamla amazon och snacka lite. Sen fick vi åka med luckan öppen, men nerstängd. Sen fick jag sitta baklänges och hålla i den så den inte skulle åka ur. Haha! (Vad mycket sen det blev)
Tänk om herr konstapel skulle kommit!

Dock åkte luckan upp en gång, så var tvungen att kasta mig ut där mitt på vägen för att gå och stänga igen den. Haha!

Nu sitter jag och väntar på att Sara ska bli klar hemma hos sig, så vi kan börja fixa där inne. Och sen gå och handla lite käk och sen laga mat. Börjar bli hungrig!

Ett mästerverk


Saaaaaaaaara!

Städa städa varje fredag och så varje jul... lalala..
Sara kom hit förut. Kollade runt lite och inspekterade. Började rensa och städa lite i rummet och bar upp alla saker till Johans rum. Höhö
Min nya roommate! hihi. Kommer bli såå najs.

Jag kommer typ... DÖ!



En sån här, en sk Gastrokopi, ska jag göra den 24 feb.
Jag vill verkligen inte!
Jag är fan skit skraj!
Jag kommer dö!

Tjockisar på tv

Se där, nu går det att svara på kommentarer och skriva inlägg. Blogg ville verkligen inte fungera för mig igår. Men nu är det igång igen :)
Sitter här och käkar lite Ballerina Choko och kollar på nåt program som går på 3an. Om tjockisar som väger typ 500kg. Det är typ helt sjukt mycket :S  Varför gör man så mot sig själv?



Tacka vet jag Heidi, hon är grym!


20min

Måste börja göra mig iordning för att gå till jobbet. Börjar om 20min.
Bah orkar inte!
Dessutom har jag ont i magen... Ovanligt va? ;P
Hörs när jag kommer hem!

Ha en bra dag!

Städning

Istället för att bara glo på tv, som förövrigt inte visade något bra att se. Så satte jag igång att städa lite. Det blev faktiskt stor skillnad. Även fast det inte var så mycket.
Nu kan man både se vardagsrums bordet och köksbordet... och dessutom diskbänken.
Tog hand om tvätten och massa grejer på bordet i vardagsrummet. Satte in papper från förra året i pärmar. Nu jäklar!
Jag är ganska stolt över mig själv...
Men vad ska man göra när man inte har nåt annat att göra och är ganska uttråkad själv.

Sliten

Sådär, då har man precis fått ner middagen. Dock var den inte så god. Dessutom stinker jag vitlök xD

Idag har varit en lång dag. Bara 4 dagar kvar till heelg!! Sate vad skönt! Att vara ledig. Värt!

Ni ska veta att de är fruktansvärt tråkigt att bo själv. I alla fall i de här stora huset. Hade ju varit skillnad om man bodde i en lägenhet, men icke.  Går och snackar för mig själv ungefär.
Måste ta tag i städningen/rensningen snart, om Sara ska kunna flytta in :)
De kommer bli riktigt kul!

Inflyttningsfest och utflyttning

Äntligen är helgen över. De låter fel, men eftersom jag jobbat hela helgen så är det så. Mycket skönt. Har gått sjukt fort, vilket är ju skönt. Nu jobbar jag i en vecka i streck. Mindre skönt! Dock är jag ju ledig hela nästa helg. Sjukt värt!

Igår efter jobbet var det bara att skynda sig hem och duscha och göra sig iordning för att sen ta bussen in till stan med Putte. Hoppade av vid Fyrishov och började traska på isbanan hem till Johan och Hanna. Mötte även på Fredde på vägen. Han är sjukt söt förövrigt xD Vi var väl ungefär 20 pers där. Trevligt trevligt. Dock kände jag mig nästan lite utanför där ett tag, då jag inte har umgåtts riktigt med de folket på några år. Men våra gamla minnen väckte liv i oss alla och tillslut hade vi väldans trevligt.
Jag, Hanna, Tova och Nadia satt och spela nåt dricka-spel. Sen anlände bara fler och fler och tillslut spåra de. Haha!
Vid halv 12 tiden började vi traska in mot stan. Tova röstade på bussen, och vi andra hakade på. Blev en högljud bussresa ner mot stan. Tova ville in på People, och vi andra hakade på. Hon var ju yngst så hon kommer väl inte in var som helst. Dock hatar jag stället mer än mycket. Astråkigt. Men igår var det trevligt. Förutom den där bitchiga jäkla bartender bruden. Henne borde de göra sig av med!
Några timmar gick och Hanna och Johan drog först. Sen efter ett tag även Tova. Tillslut var det bara jag, Aron och Anna kvar. Sen kom det nån snubbe och drog iväg mig och vägrade släppa mig så jag tappade bort dom. Efter ett tag när jag lyckats fly så hade de dragit. Så där var jag själv... Som alltid när jag hamnar på People, så blir jag alltid själv. Surt!
Så jag drog till busshållsplatsen vid 2. Snackade i telefon under väntetiden. Och tillslut kom bussen. Väl på bussen vägrade busschaffisen åka bara för att nån snubbe planka. Men tillslut gick de fram nån och betala så hon kunde åka. Sen kom Eric på och så satt jag och snacka skit med honom hela bussresan hem.
Gick och la mig vid 4 och upp vid halv 9 för att dra till jobbet. Dagen var lång och jobbig i några timmar, men lugnade ner sig framåt dagen.

Nu har ju även brorsan flyttat till stan. Så nu bor jag här själv i min 5 rums villa. Gaaanska så ensamt om jag får säga de själv.
Märkte de igår när jag kom hem från jobbet, det ekade i hallen, då alla hans jackor och skor var borta. Inte så kul kanske.
Sen har han ju tagit med soffan så nu får jag sitta i en jäkla fotölj. Inte lika skönt. Saknade den imorse, då man mådde som sämst, att bara kasta sig ner i den och bara dö.




RSS 2.0