Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu


Försvinn då jädra smärta

Dagen började med att kliva upp 04.40. Iväg till bussen och halv sov. Körde. Inte ett ända motorstopp!! Haha! Klart värt.
Iväg och träffa upp bror min och hem och fixa och dona. Sen kom aktionssnubben med nån snorunge jag retade mig jätte mycket på. Ungjävel!
Han tog ganska mycket saker så nu ekar det faktiskt i mitt vardagsrum :O
Han ska komma igen på måndag. Hoppas jag får vara ledig eller komma senare eller nåt. Hoppas!!
Sen tog vi en promenad till Vreten och käkade kebab. Sen hem igen och började i lilla rummet och rensa utav bara *pip*. Två sopkassar med skräp och några lådor han kan ta med sig. En låda vi måste spara - viktiga saker bl.a massa papper osv.
Stort sätt klara i de rummet nu. Jag ska bara gå igenom allt linne osv. Sen så.
Om vi fortsätter i den här farten så kommer vi nog klara de :)
Jag ska fortsätta imorgon hade jag tänkt. Antingen köra klart lilla rummet eller köra klädkammaren... Eller både och. Får se hur mycket jag orkar. Eller äh, det är ju inget på tv så kan lika bra köra allt ;)

Nu väntar jag på att maten ska bli klar... Den har en halvtimme kvar i ugnen.


Undrar hur många gånger jag har nyst idag...

Hemma idag

Vaknade precis innan Sara kom innanför dörrn och ropade. Lurkade ner för trappan med min vackra hesa röst och Sara bara skrattade åt mig. inte okej ;)
Ringde och sjukanmälde mig. Bengan bara "Neeeej" när jag sa de. Haha. Tydligen var det flera som var sjuka. Vissa dagar är vi hur många som helst, dubbelt än vad vi behöver och visa är vi under de vi behöver.
Annars idag har jag legat i soffan och kollat på film och zappat på tv. Suttit en del vid datorn och tråkat gärnet. Finns ju fan inget att göra på dagarna, och tvn finns det inget på.
Ledig imorrn, dock har jag körlektion kl 7. Sen hem fort som fan med brorsan och fixa innan aktionssnubben kommer. Hoppas hoppas han tar med sig grejer imorrn. Brorsan snackade om att han inte skulle de, men får fan hålla tummarna för det!
Det är bråttom nu. Oerhört bråttom om jag får säga de själv. T.o.m. mäklaren säger att vi har begränsad tid.
Äh vi ska lösa det här!! Det ska gå!
Dock får jag lite halvt panik över vilken servis det är jag ska spara. Snackade med L igår och han snackade vett med mig. Fick mig att förstå. Så nu är det bara att tänka så och försöka göra så det blir så också.
Tack för att du finns!

Nu har jag suttit uppe på mitt rum och rensat lite. Dock är min soptunna ute proppad, så det går inte i någe mer. Inte bra. Så det är ganska svårt att kasta iväg saker. Det känns mycket bättre när man lagt de i soptunnan, då kan man inte ångra sig och ta upp de igen. Eller ah, kan och kan. Klart man kan, men man gör det inte helt enkelt. Haha!

Sen hittade jag en låda full med brev. Haha väldigt kul att läsa, läste dock bara några stycken. De är ju ändå en hel del.
Kommer ihåg att jag, Jossa, Lollo, Emma höll på att brev växla varje dag iskolan i högstadiet. Jämt jämt. Väldigt onödiga brev om man läser dom nu, men de var ju kul då. Typ "Vilket är ditt favvoämne? Jag vet inte" "Vilken tycker du är snyggast i klassen? Jag tycker den och den..." och blablabla. Haha väldigt underhållande.
Hittade ett från Lollo jag tyckte var ganska kul. Hon skrev om att Pilen hade fått sin mobil, en 3310 och han verkligen inte behövde den för han använder den ju knappast. Har den bara för att visa upp den osv. Hahah!

Nu ska jag ta lite nässpray och kolla om det finns nåt på tv eller om jag borde plugga lite teori innan det är dags att släcka ögonen för denna kväll och upp och köra imorrn bitti.
Wish me luuuck!



Besegra cancern


Sjuuuuuuuk

Kunde såå inte sova inatt. Först kunde jag inte somna. Sen vaknade jag hela tiden, antingen av att jag hosta så lungorna flög upp eller att jag hade ont i halsen eller nåt annat. Skulle ju upp 04.40 men vaknade ungefär 20-30min tidigare och låg och halvdog. Helt slut. Ögonen går i kors.

Gick till jobbet och var där. Vid 14 bestämde jag mig för att gå hem. Då hade jag lidigt tillräckligt. Är hellre hemma och är sjuk nu än på onsdag fredag eller lördag. Då har jag fullt upp och andra planer. Så då måste jag vara frisk!
Lina tror det är grisfebern likaså Terra. Så jag har säkert de. Haha! Eller inte.
Blir nog hemma imorgon också. Som det ser ut nu iaf. Ledig på onsdag, men då har jag fullt upp. Brorsan kommer och sen klockan 10 kommer aktionsgubben.
Har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. Det är mycket på g för tillfället. Så... ah!




http://2.bp.blogspot.com/_Zr4ZOWQfnpA/SnFZ1l-QUeI/AAAAAAAAGHw/D7QCs1ygTl0/s400/bloggphoto_102553sjuk_16842965.jpg




Saknar våra galna upptåg!


Platina

Igår vart det utgång för mig, Sara och Katarina. Drog till Platina. Träffade mycket folk och dansade hela kvällen.

Väldigt lyckad kväll måste jag säga.

Förutom att Sara snodde mitt ragg :|

 

Någon random kille som bara dök upp när kameran kom. haha

 

Me & the biatch xD

 


Håll tummarna för mig!

Nu jävlar gott folk är det ni som håller tummarna för mig! Okej?!
På att vi hinner sälja huset så fort det bara går och att jag får lägenheten!


Håll dom håårt!!




...

Thanks for nothing...

Alla helgona

Igår var jag och Therese och tände ljus på kyrkogårdarna. Vi gick och letade efter hennes faster, farmor och farfar. Vi hittade dom tillslut och tände ljus och gjorde lite fint.
Sen gick vi vidare och tände ljus åt mamma och pappa.




Minneslunden var fullproppad med ljus och blommor. Fint!


Mammas ljus :)


Pappa, farmor och farfars grav.


Kyrkogården i Gamlis var även den full med tända ljus. Fint!


RSS 2.0