Sliten var ordet



Sa jag att jag var sjukt sliten i söndags när jag vakna? Haha!

Firrepinneee

Jag är fortfarande helt slut som människa. Snart ska jag gå och göra iordning lite mat. Sara slutar om sisodär en timme.

Torsdag är det ju sista april ala valborg. Frågan är vad som händer. Jobbar dock till kl 18.15. Liite synd att man missar dagen där.. Men vad gör man? Hoppas det blir jääätte dåligt väder :D Fast finfint vid 18. Annars!



Bauuh

Helt. Sjukt. Sliten.

Slut som människa

Idag är ingen rolig dag. Idag är en fruktansvärd bakfylla-dag. Hela dagen har jag gått och mått illa osv. Helt slut som människa. Men man har väl ingen annan att skylla än sig själv! :P

Igår kom Terra över och grillade med oss. Så vi käkade kött, potatisgratäng, bea och massa grönsaker. Underbart gott.
Efter ett tag kom även Johanna, Micke och Gustav hit. Och även hunden Boss. Han har blivit såå stor! :O
Satt och försökte få igång deras vattenpipa, ibland gick de. Ibland inte.
Vi satt ute på baksidan och drack lite och hade de trevligt. Lite kallt dock.
Efter ett tag drog Johanna o co hemåt och sen bestämde sig jag och Sara att vi skulle dra till Stockholm och hälsa på Daniel. Sagt och gjort. Jag fick springa som en ultradåre hela vägen till busshållsplatsen medan Sara tigde skjuts av Tessa på hennes cykel. Slöfock! :P
Kom till stationen och upptäckte att de inte gick nåt tåg eller någon buss. Blev lite halvt sura. Dock kom det ett tåg som skulle gå tomt tillbaka till Stockholm! Varför? Kunde inte vi fått åka med då. De är väl onödigt!
Men iaf. Så vi bestämde oss för att ta en taxi dit istället.
Vem tar en taxi till Stockholm kl 1 på natten? Jo vi.

950pix fick vi pröjsa haha! Klart värt!
Mycket trevlig taxichafför dock.
Kom till Sundbyberg och gick hem till Danne där även hans kompis Peter var,  Falken som han fick heta sen. Jag satt och plugga lite åt dom i deras urtjocka böcker. De pluggar på polishögskolan nämligen. Så nu har vi träffat på lite framtida poliser. Bäst man sköter sig ;)
Idag försökte Danne och Sara få mig pigg i flera timmar. Tillslut orkade jag att resa mig och vi begav oss in till stan för lite frulle. De käkade och jag satt och kollade på. Sen tog vi 14 tåget hem till Uppsala igen. Lagom fräscha sådär. Såg ut som stök! Haha!

Slut som människa!

Studentskiva i Sthlm

Imorrn bär det av till Sthlm för att dra på Studentskiva hos Elin. Nånstans i Skanstull.
Temat är radarpar eller ärkefiender. Sara och jag ska vara likadana, fast vi är tvärtom, haha! :P Svart och vitt!
Piffigt så.
Blir stressigt imorrn. Sara slutar sent, men vi har förberett nu ikväll :)

Ge mig mat kvinna!

Nu håller Sara på att laga mat till oss. Höhö! Ända gången vi inte kommer överens för fem öre är när vi lagar mat. Så det måste vara en som lagar varje gång. Vi klagar alltid på varandras sätt att laga. Haha!
De går inte alltså!
Så jag håller mig här inne ett tag. Lika bra ;)


Vill ni se nåt äckligt?





Man ska absolut INTE bada händerna i aceton bad i över en timme! Haha!
Då torkar dom ihop!

Terra the busdriver

Var nyss ute och åkte fram och tillbaka genom byn här med Terraberra. Vi gjorde en deal, jag skulle få några "sprut från hennes flaska" om hon fick lite frulle av mig. Med andra ord, jag hade ingen nässpray hemma, då hon har fått allihop :P Sen hade hon inte ätit någon frukost då hon hade herrbesök inatt.

Sen hade jag även fått min Sexy By Sweden dress i brevlådan när jag kom hem. Dock var den för liten!! Bah! Jag måste vuxit. Så den måste jag sälja vidare nu.
Om inte nån här är intresserad av en i strl XS? Dåå är det bara att höra av sig vettu :)



   

Bilderna kommer ifrån sexy

Sjuuuuuk!

Fuck. Jag har gått och blivit sjuk. Gick hem igår från jobbet för att jag var inte i det friskaste lagret. Bah! Kände de redan igår morse när jag gick upp, att de här kommer inte att gå. Sagt och gjort. Halv 2 igår gick jag hem. Då pallade jag inte mer. Låg sedan hemma i soffan och glodde filmer nerbäddad under filten.
Idag visste jag inte om jag skulle dra till jobbet eller stanna hemma. Rådfrågade lite med Terraberra. Hon tvingade mig att stanna hemma. Bra beslut. Då jag känner att jag inte är på topp. Har tagit över en timme att bara få i mig frukosten just nu. Nyser mer än jag blinkar och snoret bara rinner. haha! Lagom fräsch sådär ;)


Finns bara ett ord

SLITEN!

Etage

Sprang hem från jobbet igår, för att hinna byta om och göra mig klar för att sedan ta bussen hem till Hanna. Sällskapade med Sara på bussresan. Väl där var det ju meningen att vi skulle dra oss till Stockholm för en utgång där. Klockan gick och Hanna var ganska seg, även fast hon haft flera timmar på sig. Så vi hade kommit dit vid 24, var inte lockande, med tanke på att sista bussen eller nåt gick halv 3. Så nja. Vi stannade i tråkUppsala istället. Vid halv 1 snåret ungefär kom Frida. Som hade glömt sin plånbok i bilen sin. Så hon hade inga pengar och inget leg med sig. Mamma Karin lånade självklart ut pengar åt jentan.
Travade iväg till O'corners (?) och mötte upp två av Hannas kompisar. Sen drog vi alla till Etage där vi blev bjudna på de ena och de andra. Haha!
Satt där tills lite över två, då jag gick och hämtade upp en väldigt full Sara på vägen för att se till att hon kom med på bussen hem. Hon har ju en förmåga att missa bussen annars.
Fick släpa med henne och väl på bussen pratade hon på så alla hörde nog. haha! Träffade även Fjortis där, som jag satt och snacka med hela vägen hem medans Sara pratade glatt med Snygg-Liza.
Väl hemma lyckades jag få i henne lite mackor och möglig ost haha! Sa åt henne att inte äta den, men hon tuggade på så glatt.
Tills imorse då hon frågade om hon hade käkat den där osten igår. Jajjemen de har du. Haha!
En ringde vi lite samtal och Sara tog över telefon och berättade godnattsaga för Jonas.


Bilder kommer när jag får dom :)

Sorry duuuudes

Very bad uppdatering må jag säga. Men har inte haft så stor och eller lust att uppdatera.

Helgen har ungefär bara bestått utav jobb, liksom idag. Var bara ledig söndagen. Dock ledig imorrn, då ska jag in till stan och hämta ut mitt leg och kanske dra en lunch med Terraberra och sola kanske. Visar sig.

I lördags var jag föresten på Thaiboxning. Det var faktiskt helt okej. Dock blev det lite segt när man suttit där i fyra timmar. Men man kom igång när de körde igång bra musik hela tiden.
Sen fick jag och Sara skjuts till Hanna där förfesten började. När vi väl kom dit var Hanna, Jenny och Mia redan full i gång. Bokstavlig full. Haha! Sen tog vi en taxi ner till stan. Drog och tog ut pengar och mötte upp Tessa. De andra försvann och jag och Tessa gick och gjorde våra behov i nån buske. Hittade några nördar i nån gränd vi drog med till Platina.
Mötte upp alla brudarna där inne.
Vid 01.15 var jag på pisshumör, pga en anledning. Så då bestämde jag mig för att dra hem. Sagt och gjort. Gick ner mot bussarna, och sjäääälvklart missar jag halv 2 bussen hem. Så det var bara att stå och vänta över en timme på nästa buss... I skinnjacka, ballerina, håliga jeans, minikofta och linne. Galet kallt. Kom hem och bröt ihop och sen somna som en stock när jag pratade med Sara i telefon.
Första gången jag somnar i telefon. Haha! Ganska kul! :P

Lediga dagen

Idag har det varit min lediga dag. Mycket skönt må jag säga. Åkte in till stan vid 12 snåret nångång. Strosade runt lite och glodde. Inhandlade ett par nya jeans. Apsnygga! Sen råkade jag inhandla 6par nya skor. SEX!! Det händer typ aldrig.
Eller snarare, de har aldrig hänt..
Men tänkte att det var lika bra att passa på när dom passade. Brukar ha rätt svårt att hitta "sommarskor & festskor", då mina fötter är som dom är. Men nu lyckades jag hitta sex stycken som sagt, så jag slog till! ^^,
Frågan är bara när jag ska hinna använda allihop?
Jag har bliviti tokig i skor nu för tiden. Köper nya hela tiden. Köpte ju ett par nya när jag var i Stockholm i helgen också ju.. Sen inte långt innan de köpte jag ännu ett par..

Just nu sitter jag här själv. Vi har fin besök från Stockholm över natten, nämligen Elin. Så Sara och Elin är ute på stan just nu. Eller de åkte för ett tag sen, så de lär inte kommit fram ännu.
De kommer garanterat missa sista bussen hem också. Hehe!

Sen följde jag även med Sara till AB G Persson för att inhandla nån spolartjosan till hennes bil. Den stackars bilen är såå slutkörd alltså. Haha! Den började t.o.m ryka idag! HAH!


Dagens låt



Bättre än orginalet!

Hemma i det tråkiga igen

Jaa då var man hemma. Eller okej det var några timmar sen. Men jag har hunnit sovit lite middag på två timmar först. Innan vi tog bussen hem så körde vi en meny på Max.
Helgen har annars varit hela sjukt bra.
I fredags så vart de utgång på Huset. Var meningen att vi skulle nån annanstans, dock hittade vi aldrig dit efter typ 45min promenad. Så det slutade på Huset. Träffade på Sebbe som fick en utskällning hah! Försökte få tag på Jossa i några timmar, tillslut gav jag upp. Hade ju även försökt få med L, men utan resultat. Vid 3 tiden blev det en taxi hem, då vi hade så ont i fötterna att vi knappt kunde stå på benen. Hem och sova som en stock. Upp vid 10 för att käka frukost med en bakfylla. Inte det roligaste. haha!
Sen blev det en vända på stan. Var meningen att vi skulle träffa på Mr L. Bidde inte så. Dock träffade vi Elin istället. Gick till hotellet och fick massage. Det var en... konstig upplevelse. Då jag tydligen var jätte spänd längst ner på ryggen och jag trodde han skulle gnugga bort huden på mig.
Kvällen var... konstig. Blev en del missuppfattningar så tillslut tog jag och Sara en taxi till Toxic strax efter tolvslaget. Lagom runda under fötterna och sura. Dansade tills svetten rann rent ut sagt.
Träffade "Bodil och Petra" som vi så glatt har döpt dom till. Haha! Sen gick vi tillsammans mot vårat hotell där vi hängde utanför ett tag. På vägen dit trodde jag mina fötter skulle dö, så det blev till att gå barfota. haha! Lagom kallt sådär.
Träffade på en ännu skummare typ där utanför. Han dissade vi sedan och drog upp på rummet där jag däckade av trötthet medans Bodil hoppade i min säng. Somnade vid 6-7 tiden. Petra hade tydligen dragit när vi vakna. Började packa lite och drog sedan och käkade lite frulle för att sedan gå och packa igen osv.
Det var de..
Förövrigt har jag inte använt hälften av allt jag hade med mig. Bah! Dessutom vägde min väska 10kg. Jag lovar, jag vägde den när jag kom hem. Inte undra på att axeln var mörbultad.

Massage

Nu har vi precis kommit till hotellrummet, eller hem som jag kallar det. Har varit ute på stan och glott lite. Fick med mig ett par skor och lite dricka inför kvällen.
Om 25min ska vi få massage!

Fullirulle

Nu sitter vi och pimplar vin och öl. Försöker få ut Mr L på krogen. Vi får se om vi lyckas. Annars drar vi ut själva. Hah!
Vi spååååårar!
Ska nog sända ett mess till Mrs Josefin snart känner jag!

Stockholm

Nu har vi gjort oss hemmastadda på vårat rum i Sthlm! Underbart, underbart, underbart var ordet!

Sara kämpar på att få upp sin väska. Haha!

Kanske ska hjälpa henne?


Ses på stan!

Det är 2år idag Mamma ♥


April April

Idag är det första april. Menas, nu är det vår.  Varit sol hela dagen. Dock har jag inte sett den så mycket då jag jobbat hela dagen, men iaf. Det var typ 19 grader i solen utanför vårat fikarumsfönster idag :)

Imorgon är det två år sen... Måste till kyrkogården!


Snart fredag! :D

RSS 2.0