Fucking Muppsala

Är hemma nu. Kom hem igår. Vilket jag inte var så överlycklig över. Jag hatar fan fucking muppsala! Jag mår bra när jag är i Stockholm. Jag gör de. Måste flytta dit.
Jag kom att tänka på de igår, att jag mådde så bra när jag var där i Stockholm, när vi drog ut, staden, människorna. Allt!
Har lite planer längst inne i huvet. Får se hur det går sen...
Vi var i alla fall ut i fredags. Först drog vi till Cattelin och hälsa på Sebbe. Sen drog vi vidare till Victoria. Satt i VIPen och pimpla rosé med ägaren haha. Ganska skön kväll!
Sen hade ju Tezza låst in nyckeln så vi fick sova hos hennes kompis/granne Sebastian sen vid 9 tiden gick vi hem till henne då hennes pappa hade kommit med extra nycklar.

Börjar jobba imorgon. Vill inte. När vi åkte förbi jobbet när vi åkte hem, så fick jag en knut i magen. Jag vill inte vara på de dära jäkla stället! Jag vill inte!

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

Göteborg

Nu befinner vi oss på ett hotell mitt i smeten i Göteborg. Gillar klart Malmö mer. Riktigt krånglig stad att köra i. Var toknervös hela tiden. Nej, inte okej!
Vi har precis invigt hotell poolen så nu ska vi nog sova tror jag. Blev inte mycket sömn i natt, då vi gick och la oss vid halv 12 kanske och upp vid halv 5 för att bege oss till Ullared.
Köpte inte så mycket där, lite linnen och en resväska och annat krafs. Finns inte så mycket där längre tycker jag..

Nej, nu tv och sova. Imorrn massor av hotellfrukost och kolla läget för Göteborgs shopping.

Malmö

Resan igår gick fint. Sitter nu på Hotell Plaza mitt i smeten. Vi har gågatan utanför fönstret. Kunde inte ha hittat ett bättre hotell faktiskt.
Har nyligen avnjutit en alldeles för stor hotell frukost. Det fanns nutella. woho! Haha! De har dom ju inte ens på de större hotellen som typ Scandic.

Sitter och väntar på Sara ska göra sig iordning nu, sen ska vi ut och kolla in stan. Shoppa en aning om vi hittar nåt vill säga.

Igår gick vi runt lite och bestämde oss för att gå och sätta oss på en uteservering och drick ett glas vin. Fick kontakt med tre snubbar. Typ halvamericaner... Eller nåt. Satt där och snackade med dom tills strax efter midnatt. Sara fick sig ett ragg. Lilla Teddybear! Haha xD

Imorgon åker vi tidigt emot Ullared och Göteborg. Stannar i Götet över natten förhoppningsvis.. Kanske drar vidare till Jönköping. Visar sig. Sen blir det Kolmården och älskade älskade Stockholm på fredag!


Denna går på repeat för tillfället. Yeeey

1 dag kvar

TILL SEMESTEEEEEEER!

Fyfan vad skönt!


Me want to paaaartyTerraberra som tappar sin sko i en grop hahah!
Var bara tvungen...

Lördag

Ledig idag. Åååh vad skönt de är ska jag säga. Tvättar och slappar. Snart ska jag ta tag i mitt andra liv, med andra ord räkningar och sortera i min pärm. Har köpt nya såna där blad man har när man sorterar i pärmar. Kommer inte på vad de kallas. De kommer dock inte bli de roligaste att sysselsätta sig med en lördag, men vad gör man?
Ikväll vankas det förmodligen lite partaj. Jag, Sara och Terra ska hem till Arvid. Kanske Bea och hennes karl ska med också. Han bor dock ute i buschen, så vi får se hur vi lyckas ta oss både dit och hem.
Skulle ha jobbat imorgon, men jag bytte bort de. Kände att de behövdes. Har så mycket att göra dels. När ska man få ork att göra de?

Nej ska man sätta fart kanske? Sätta på lite skön musik och bara... sortera.
Fan nu började ju Tyra Banks show, kollade jag alltid på förr. De var lite kul. Höhö.
Får se om det är värt att kolla på idag... I så fall får sorterandet vänta ;)

Sanna mina ord...

Oavsett om du ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig.
Och det kommer alltid vara någon efter dig och oavsett vad han säger så kan du lika väl inse att han sagt samma sak till henne som låg på samma plats som du.
Inse det och saknaden kan bli mindre.
Oavsett hur bra du är och hur snäll du är så kommer det alltid vara någon som är både bättre och sämre än vad du är.
För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda förtillfället så ljuger han inte men för stunden vill man inte ha ett löfte.
Han kommer alltid säga det du vill höra, sant eller inte så faller du för det oavsett.
Men glöm aldrig att han spelar ett spel, spela med om du vill, men satsa aldrig allt för det kommer han aldrig göra

RSS 2.0