Min lediga dag

Är ledig idag. Skönt om jag får säga de själv. Började dagen med att rensa kylen, gammal taco som hade börjat se sina sista dagar, sen rotade jag fram lite gamla chips i skafferiet samt lite gammalt bröd i frysen som. Gick sen ut med de i komposten. Måste börja använda den lite oftare!
Fick syn på gräsmattan. Usch. Så in i garaget och snygga till de lite. Sara hade ju varit duktig och klippt den i tisdags. Men hon kom ju inte åt alla kanter, så det fixade jag till lite snyggt med en häcksax.
Sen fick jag nåt ryck och började rycka alla maskrosor som stack upp överallt i gräset och alla stenkanter. Så putsväck med dom.
Hittade på gräsklipparen, en handjagare, och började klippa de Sara inte klippte. Så nu är det fint. Dock var det jäkligt jobbigt!
Gick in och gjorde lite frukost och facebookade lite ;)
Bestämde mig för att gå upp på vinden för att fortsätta rensningen. Hittade massa konstiga roliga saker där uppe.
Massa konstiga saker jag och Marlene hade för oss när vi var små. Haha!
Dock fick de åka i sopsäcken. Kan inte spara allt?
Sen orkade jag inte längre. Eller snarare jag visste inte riktigt vart jag skulle göra av allt. Så då knallade jag ner igen.

Nu ska jag väl ta tag i tvätten och mitt rum som behövs städas. Skulle även behöva städa badrummet. Får se om jag har ork lust och vilja till de senare.

På söndag bär det av till KALMAR!
De kommer bli apskoj!
Sara ska dit med skolan, hon ska göra nån labbgrej. Så då hänkar jag som sällskap. Sen så ska även Hanna med, får se om Terra får ledigt, för isf följer hon också med :)
Så medans Sara gör sin labb så går vi brudar och gör stan. Om det nu finns nå mycket till stan där nere?Hallåå Bruce!
Haha så jävla kul! :D

"Hej jag heter Bruce" Haallå Bruuce!

"Hej, jag heter Doris och jag har aldrig ätit en fisk"


Eliten

Snart är vi fulländade igen! :)Vinpimplande

Just nu sitter jag, Sara och Terraberra och förkrökar lite. Vart de bär av senare, de har jag absolut ingen aning om.
Stockholm? Uppsala? Hannas brandmän?
Vem vet vart kvällen slutar? :)

Ledig idag. Dagen spenderades med Terra, Malin och Hanna stort sätt. Drog runt på stan och glodde. Shoppade lite. Köpte dock bara en... väldigt kort kavajliknadentshirt ungefär.

Igår var det ju som sagt studentskiva. Kan bara säga en sak. Det spååååååra!
Hahah men sjuuukt kul!
Det var ju snarare personalfest än studentskiva.
Jag, Sara, Anders, Jonas, Salle och Lina.
Det är ju ungefär halva icagänget som håller ihop :)

Anders var tokfull och Jonas som var äldst, ungefär, på stället blev utkastad pga lite orsaker. Idioter.
Salle försvann.. Eller snarare, hans taxi kom aldrig till stan.

Nu ska vi kröka lite till så får vi se vart det bär av sen :)


Puss!

Saknar dig Tezza! Snart kommer du hem :)

StudentskivaImorgon ska jag och Sara på Linas studentskiva på BJ! :)
Även grabbarna grus från jobbet kommer, så det blir väl mer som en "minipersonalfest"

Dagens låt


Sjukt trött

Nu har jag vaknat igen. Mina ögonlock var så tunga att dom tillslut föll ner. Inte så konstigt kanske, sov ju inte så mycket i natt. Dels somna vi vid halv 5 typ, det var iskallt i stugan, Simsson snodde hela filten + att jag hade en armbåge i skallen. Haha :P
Ikväll blir det tidigit i säng. Men om jag känner mig själv rätt så slutar det väl iaf med att man går och lägger sig vid 23 eller nåt.
Vaknade av att de ringde. Måste sovit djupt, de hade ringt 3 ggr och hade fått mess. Brukar alltid vanligvis vakna av de. Men icke då.
Det är ju inte var dag xD


En natt i Rasbo

Igår var det jobb framtill kl 18. Sen hem för att grilla. Det slutade med att vi bara åt kött och beasås med lite frysta grönsaker. Pommes fritesen smakade skiiit! Måste klaga imorrn! ;)
De stank ju i hela huset.

Sen skjutsade Sara mig hem till Frida och Patrik. Där var det fullrulle. Träffa mycket olika roliga folk.
Timmarna gick och sen kom Sara med Max mat till mig. Hah! :P Sen gick timmarna lite mer. Och tillslut hamnade vi på en fest några hus bort. Träffade Erik där bl.a., de är inte var dag så att säga hah! 
Men vi kände väl mest att vi inte passade in. Kände ju som sagt inte så många, förutom dom vi kom dit med. Och dom känner vi ju ändå inte sådär ultra bra. Men de var trevligt ändå.
Drog ganska snart igen hem till Fridolf för att slappa framför tv och sängen. Blev utskickade av en ilsken brud. "Om blickar kunde döda", så hade hon varit mördare idag. Hö hö.
Sen åkte jag, Sara, Jocksson och Simsson hem till Jocksson och slagga där. Men först spelade vi kort, eller Jocksson däcka så vi andra spelade. Fast dom fuskade bara så vi la ner spelet när jag förlorat ;)
Upp och sova vid halv 5 ungefär. För att sedan vakna upp vid 9 någongång.

Och nu är jag hemma. Kom la hem för typ 40min sen ungefär.
Blir nog slapp dag.. Visar sig nog.
Men det var en trevlig kväll. Var tanken att det skulle bli lugnt och åka hem tidigt ungefär. Slutade dock inte riktigt så då rå ;)Sanna mina ord

Skulle. Försvunnit. På. Riktigt...

RSS 2.0