Etage

Igår vart de Etage igen med massa folk. Kvällen började iaf med förfest hemma hos Terra. Jag och Sara tog bussen dit vid 8 tiden, Sara med din isöl. Haha!
Terra och Frida väntade på oss där, efter ett tag kom även Anton, Bergman, Jim och Robin över.
Anton var apfull. Jim hade ryckskott. Bergman hyffsat nykter. Robin var kåt.
Tog sedan bussen in till stan. Traskade över till Etage denna helg igen. Träffade på Jonas, Jocksson, Simon, Hanna och Johan också. Ytterst trevligt.
Tog sedan sista bussen hem efter några timmars dans och fylla haha. De var bråk på bussen mellan små fjortisar och vuxna män. Slocknade vid halv 4 för att sedan gå upp kvart i nio och göra sig klar för några timmars arbete. Dagen gick segt. Vi var bakis. Efter jobbet var det att dra till Vreten med Sara, Niklas och Terra. De förtjänade vi. Gott vare och vi blev galet mätta!
Så nu har vi ätit för en vecka framåt. Jag fick min efterlängtade pizzasallad jag längtat efter hela dagen. Ljuvligt!

Nu blir det till att leva sunt framöver. Detta håller icke. Käkade även massa chips och ostbågar som jag och Terra gick och inhandlade under förfesten. Nu blir det påsar och frukt. Im gonna be fit for fight! xD

Snabba cash

Då har jag sett den. Apbra! Kan nog bero på Joel också... Nefan filmen var bra. Helt i mitt tycke. Dock har jag ju inte läst boken, så jag gillade inte slutet!

Bild sf.seBus i SthlmHaha!

Riche & Anglais

Igår åkte jag till Tezza i Sthlm. Drog och tränade = träningsvärk idag. Sen hem till Calle där vi fick vara inneboende under ett dygn. Rar karl!
På kvällen så drog jag och Tezza till Riche först och tog en drink sedan vidare till Anglais och drog ett varsitt glas vin och satt och diskuterade massor. Trevligt trevligt.
Sen hem och sova. Störtsomnade när jag hamna i soffan. Sjukt trött.

Just nu sitter vi hemma hos mig med varsin dator och kollar på tv emellanåt. Har dragit i oss varsin sallad och är nu mätta och belåtna ett tag.


Hur kan jag vara så törstig när jag drack så mycket igår?Ge mig energi!

Baah snälla ge mig energi att sätta mig och plugga. För det första: jag orkar inte. För det andra: Det är tråkigt. För det tredje: Skiten fastnar inte. Och för det fjärde: så är jag lite hungrig xD
Jag är ganska duktig på att hitta på bortförklaringar för att inte plugga.. Måste titta klart på programmet på tv. Måste äta lite. Måste tvätta. Måste kolla in den där bloggen osv osv. Sämst tjej!

http://sibaritaz.blogg.se/images/kkb_01_01_1153225944.jpg

Snabba cash!

Måste, måste måååste se snabba cash!

Nån som vill gå med mig? ;D


Sthlm sthlm... Sthlm!

Sitter och pratar massa jobb och sthlms prat med Calen. Vi har samma mål har vi kommit fram till. Att vara bosatt och jobba i sthlm.
Man får ju nästan lite ångest över att man skaffat sig en lägenhet här i uppsala nu. Men sånt går ju alltid att ordna. Fan vad jag hatar sånt här! :P
Jag har älskat sthlm sen jag var bara barnet och kommer nog alltid göra. Så varför inte egentligen ta chansen nu när man kan de?
Jo för jag är... dum.
Inte de att jag inte tycker om uppsala, då jag har alla vänner och bror och syster här. Men sthlm är ju ändå sthlm liksom.
Ångest!


Happy birthday to ME! ;D


1 Januari 2010

Första dagen på nya året. Igår kväll kl 23.15 dog min telefon. Inte okej. ALLA sms borta, alla skickade, alla mottagna. Alla 9405 st. FUCK!
Sen håller den på att balla ur hela tiden. Har ju inte ens haft den ett år ännu. Bahh!

Nu är det Bullerbyn på tv, nostalgi!

RSS 2.0