3 dagars

Jösses vilken intensiv helg det har varit. Men jag gillar't!
Började torsdagen med att kliva upp tidigt för att knalla iväg till jobbet. Jobbade fram till kl 17. Där efter hem för att fixa iordning sig med Terraberra. För att sedan ta tåget som skulle ta oss till Stockholm.
Hade flyt hela kvällen! Ohoho!
Drog in till Village. Där träffade vi på Sebbe. Hängde lite med honom och drack lite drinkar osv.
Sedan mötte vi på Mark in the park, Irländare som var i Stockholm för bussiness.
Runt 4 tiden tog vi en promenad till T centralen för att ta bussen ut till Solna. Insåg att vi skulle få vänta länge, så vi tog en taxi istället. Vi fick t.o.m. två taxichafförer att börja bråka. Haha!
Drog hem till Freddan och slagga i soffan.
Vaknade upp och drog sedan för att hämta upp Tezzas väska som jag lovat. Men det blev utan resultat, då ägarna på Village inte lämnat den på Rose, där vi skulle hämta den.
Tog sedan tåget hem till TråkUppsala igen.Fredagen var det meningen att det skulle bli fest här hemma. Det slutade med att jag, Terraberra, Sara och Andreas drog in till stan. Det var tydligen bartömning People så dit drog vi. Vilket jag ångrar. Hatar stället!
Dessutom tog skitbanken mitt bankkort!!
Medans de andra festade på tog jag halv 2 bussen hem och slocknade som en stock så fort jag lagt mig i sängen.

Lördagen däremot var desto roligare. Blev hämtade av Tezza, Jossa och Rebecca för att sedan åka in till stan där jag, Tezza och Sara tog tåget till ÄlskadeStockholm igen.
Drog in till Village. Var kul första timmarna, innan allt folk började anlända. Det var smockat! Inte så kul. Man kunde ju inte röra sig.
Sedan efter mycket om och men blev jag hämtad av L för att åka hem till honom och sova där.
Tezza och Sara hade tydligen dragit till Spy Bar med Peter Swartling. Hah!
Fick sms av Sara att jag hade Tezzas garderobs lapp. Fuck! Men som tur var så löste de sig iaf.
Sov där och skakade som ett asplöv. Men vågade inte roffa åt mig lite täcke, då karl inte var på sitt trevligaste humör. Hah! :P
Vaknade upp ganska sent på söndagen då vi kommit i säng runt halv 6. Satt och glodde lite videoklipp. Sen skulle han iväg och jobba och jag fick skjuts till Masmo för att ta tunnelbanan in till T centralen där jag skulle möta upp Tezza.
Hon hade glömt sina skor hos Swartling så vi åkte dit för att vi tänkte hämta dom. Utan resultat. Kom inte in i porten. Hah!
Så det var bara att åka tillbaka. Efter ett tag bestämde vi oss för att åka hem. Drog en sväng förbi Max, inte så gott som man hoppas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0