"De Ultimata Partygänget"

Igår när jag skulle gå och lägga mig fick jag syn på en bild jag har på väggen. Kom att tänka på allt roligt vi hade tillsammans. Alla gånger vi spårade. Alla gånger vi fick springa ut till bussen i sista sekund för att Marre sedan ska komma på att hon glömt busskortet hemma. Alla gånger vi rockade loss inne på Alfons. Halloween. Den gången Tezza satt en hel dag och gjorde partyhattar åt oss, som vi gjorde succé med inne på Se7en. Gången vi skulle säga hejdå till Tezza när hon skulle flytta till Nyköping. Alla gånger Jossa skulle springa till bussen i sina högaste klackar i högaste snön och is. Gången det var förfest i Gimo och Tezza slog huvet i brunnen så det eka högt. De gånger vi var på fiskarfesten. Alla studentskivor vi spårade på. Bulgarien. Kräftskivan hemma hos Tezza. Alla förfester. Kulturnatten. Valborg.
Fan vad jag saknar den tiden. Den var full med glada minnen. Bokstavligt full haha.
Dock gick alla åt varsitt håll. Tezza flyttade först till Nyköping, sedan Sthlm och nu Australien. Marre flyttade till Danne i Arboga. Tessa flyttade in till stan, likaså Josefin. Som nu har fullt upp med sitt jobb i Sthlm. Det är bara jag som blev kvar här ute på buschen.
 Vi måste verkligen ta igen allt vi missat nu flickor! Det var ju alltid så spårat men så kul vi hade alla gånger. Även fast det kanske inte alltid blev som man hade tänkt sig, så var vi ändå på tipptopp.


Therese Marlene Josefin Therese Karin





Saknar den tiden!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

bara för du har sämst musiksmak darling! (ibland)

2009-01-16 @ 17:39:17
URL: http://alexandrajacobsson.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s ♦

sv: hehe okej ;) bara att klicka hem ett par, haha.

2009-01-16 @ 19:28:47
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Marlene

Å, blir helt glad i kroppen när jag läser detta och ser alla härliga bilder. Vi kan väl styra upp en helg nu snart. Denna kunde vi inte. men kanske nästa eller någon efter det?? Vi kan väl höra när alla kan. =)

2009-01-16 @ 21:53:52
URL: http://fashiondesign.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s ♦

sv: hehe okej :)

2009-01-17 @ 00:56:29
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Josefin

Åhh vilka minnen. Du får skicka massa bilder på msn tycker jag, har typ inga!

2009-01-18 @ 16:03:06
URL: http://josefinp.blogg.se/
Postat av: Therese

Hahahaha! VET du hur mkt jag skrattade när jag läste det här! Jag blev så jäkla glad ska du veta! Saknar denna tid som bara den! Jag kommer dock hem i juni och då ska vi ha återförrening! KYSS

2009-01-23 @ 05:59:09
URL: http://theresegoesabroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0