Firmafest

Heeeelt rolig kväll! Haha :D

Jag, Julia och Lina tog bussen in mot stan. Gick mot Bowlaget där vi mötte på Anders och Jonas. Även Bengt och Gerd där inne. Sen kom det bara mer och mer folk! :)
Sen körde vi igång. Jag, Jonas och Veronica var i samma lag. Må ju säga att jag var galet dålig. Haha. Gick ju knappast att koncentrera sig så som Jonas höll på. Haha.
Men han vann, utav alla killar. Duktig!
Sen gick vi till Stadshotellet och käkade. Maten var sådär, kunde varit bättre. Men vi hade trevligt och satt och drack vin och hade oss.
Sen gick vi ett gäng till Terrassen och festa vidare.
Fick skjuts hem sen av Annes karl! :)
Skit kul kväll!
Alla var galet sega idag. Haha. Så kul!
Jonas var värst.. och Anders. Lina jobbade inte ens, men hon kom in och var bakis som en kastrull. Ojoj.
Jag hade tur som fick börja kl 12 idag! :)
Satt i kassan med Putte hela kvällen. Vi hade de kul vi också. haha!

image129

Utgång

Blev som sagt utgång igår. Skojskoj. Blev "kära" 7an.
Började med att jag fick gå tidigare från jobbet, pga att jag sa att jag skulle bort kl 18 höhö ;) Då hade jag suttit i den förbaskade kassan i 5h. Seg som få. Inte sovit något heller. Så blev vissa stunder att man nästan slumrade till. Menmen bara att bita ihop.
Terra bangade, precis som jag misstänkte. bah din kossa!

Men iaf. Hem och göra sig iordning. Blev lite knas där mellan mig och Jessica, men bara att ta med en nypa salt hah.
Tog bussen in vid halv 9. Skar mig på burken. Mötte på Jessicas bror i busken. Mötte Jessica och Sandra sen. Satt och drack upp de vi hade först sen gick vi vidare in mot stan. Till 7an.
Sen gjorde vi de som man brukar göra på krogen, dansa, mingla, köpte drinkar och hade allmänt trevligt och gick även och köpte mat.
Stötte på en hel del folk man inte stötter på i vanliga fall. Höhö.
Träffade på Erika sen också, mitt gullefjun.
Sen hemåt. Men först gick vi till donken och tugga i oss föda igen då jag blev sugen på pommes.
Upp till centralen och träffa på Meatan (?) (Vettefan hur det stavas, men jag vet vad jag menar iaf ;P). Han hade sin bakåtvända bil. De tog sig röka. Och jag och Jessica satt och sjöng på piketbuss. Vilket vi framförde för halva station.
Åkte och tanka och sen vidare hemåt. Kom hem och sov.
Sen vaknade jag för en timme sen ungefär. Satte igång en tvätt och även diskmaskin. Skurade ur under diskbänken och vattna blommorna.
Sen hamnade jag här..

Zzzzzz

Trött som ett as! Bah!
Vad ville alla mig igår? :O 3st olika pers bah "Jag kommer till dig nu!"
WTF?
En av de kom med sin polare. Och de var Plutten. haha!

Kollade på The Fast And The Furious Tokyo Drift. Men de däcka ju inte ens efter halva filmen. Så fick sitta där själv och glo. Sen zappade jag fram nåt program på tvn efter filmen.
Sen fick jag order om att sova vid kl 4. Så gjorde de. Eller försökte...
"Somnade" vid 6 tiden. Vakna. Somna. Vakna. Somna. Har väl sovit genomsnitt 3h. Yey!
Sen ringde chefen vid 10, "Kan du jobba?" Jaaaviiisst. Snäll som man är.. Måste lära mig säga nej!
Väckte dom slöfockarna för ett tag sen genom att tända lampan. Moahah.
Så nyss drog de sig hemåt.

Ikväll blir det utgång. Kommer vara död!

image128

Idol

Fredag. YEY freeeedag!
Idag jobb från 12 - 20.15. Funka prima. Lina kom och jobba sen! :)
Sen cyklade jag hem mina varor och sen for jag till Marre där jag blev bjuden på godaste maten och glassen! :D
Tack så jätte mycket hjärtat! :)
Sen satt vi och kollade på Idol samtidigt som vi käkade. Sen lasta vi in min cykel i bilen och körde hem till mig. Där hon hjälpte mig lite med blommorna :)
Sen kollade vi Idol igen och sen åkte hon hem.
Så nu sitter jag här och tråkar en aning.

Terra den nörden då, hon har åkt till Tyskland över natten typ.. Bah! :P Hoppas du inte bangar imorrn, då jäklarns! :P

GAAAH

Får panik över mitt hår. Blev inge bra!!
Ser helt... idiot ut!
:/


Insider

Satt nyss och kollade på Insider. Handlade om fotbolls supportrar, även kallat huliganer, som slåss och grejer under matcherna.
Främst AIK. (Jessica! :P)
Bara förstör för alla andra supportrar som vill se matcherna ju. Om inte nog att de slåss under själva matcherna oftast, de sker ännu värre grejer när den är slut. De berätta även att vissa har blivit så misshandlade att de har dött pga skadorna.


"Huliganismen är på uppgång igen. Efter det att supportern Tony Deogan slogs ihjäl 2002 följde några lugna år men nu börjar arenor och dess omgivningar återigen att likna krigszoner. Insider har kartlagt den värsta grupperingen, AIKs Firman Boys, och kan visa att officiella AIKare ljuger när de säger att de tar avstånd från huliganerna.

AIKs supportergrupp Firman Boys har länge betraktats som Sveriges värsta så kallade ?firma?. Gruppen har, sedan tidigt 90-tal, gjort sig ökänd genom att slåss och misshandla människor runt fotbollsmatcher.
Firman Boys modellerades efter våldsamma engelska supportergrupper och har fått sin motsvarighet i andra svenska lag, t ex Djurgårdens fina grabbar (DFG). Vid sidan om Firman Boys finns grupperingar för yngre AIK-huliganer med namn som Young Boys och YYY.

Om man ska tro Firmans egna företrädare så är det de som i själva verket styr AIK, inklusive spelare, tränare och vanliga supportrar. Genom ?kvartssamtal? pratar man allvar med spelare som inte sköter sig och tränare som presterar för dåligt. Uppgiftslämnare till Insider bekräftar att ?kvartssamtal? verkligen äger rum. Uppenbarligen faller ofta det officiella AIK undan för dessa påtryckningar.
Fotbollshuliganerna har legat lågt i flera år efter att Tony Deogan slogs ihjäl i Stockholm 2002. Göteborgssupportern Deogan dödades i ett slagsmål mot AIKare och flera som förekommer i polisutredningen är medlemmar i Firman Boys inre kärna.

Huliganismen ökar nu enligt samstämmiga uppgifter och grupperingarna blir allt intensivare i jakten på våldsamma konfrontationer. Många vanliga fotbollsälskare tvingas lämna matcherna innan de är slut för att försöka undvika det totalkaos som numera ofta råder ? framför allt på derbyn.

Firman Boys har alltid varit ett hemlighetsfullt nätverk som lyckats hålla medlemmar och aktiviteter hemliga. Uppbyggnaden och arbetsmetoderna kan liknas vid ett maffialiknande nätverk och en hög procent av medlemmarna är straffade. Våld, hot och påtryckningar riktas mot andra huliganer, men också mot vanliga fotbollssupportrar och utomstående. Insider kan för första gången visa vilka personer som ingår i Firman Boys ? det visar sig intressant nog att många av de äldre i den inre kärnan är förvånansvärt väletablerade i samhället."

image127

Text & Bild: TV3

Jessica Alba

image126

Nu är det borta

Nu ni mina vänner tog jag bort lösenordet... Orkar inte ha det längre. Eller nåt...

Mätt och belåten...

... det är precis vad jag är. Smakade mycket bra. Utmärkt kock må jag säga att jag är.
Ingen Sara idag. Istället blev det en Mattias som käkade. höhö

Snart tror jag att jag ska dra mig till tvn och kolla på nåt. Får se om det finns nåt. Har för mig att på torsdagar brukar det vara glest på bra program på tv. Men vi får la se..

Torsdag

Minsann... Det är det! Jobbade mellan 8.30 - 17. Gick prima. Plockat upp massa varor och suttit i kassan och degat.
Imorgon åker ju brorsan till Prag med jobbet, så blir ensam hemma hela långa korta helgen! Jösses.
Nån som vill sova över? :P

Nu väntar jag på att brori, och kanske Sara?, kommer hem så vi kan få äta. Hungriiiiig!
Idag blir det ugnspannkaka. Blev galet sugen på de.

HA, det var en som såg att jag hade klippt mig. EN! Bah. Och det var Anders. Sen var det han som berätta att jag hade gjort de för dom andra. Hah. Eller okej, Lina kom in och handla, hon såg det också. Så två stycken då.

Stötte på Göran och Elin när jag bikeade hem, så stog och snacka lite med dom. Jösses. De är sjukt allt de här...


NU kom nån hem! Gotta gooo! Byebye!


Byebye Cicci

Idag så var det Ciccis sista dag. Tråkigt!
Annars har den varit helt okej :)

Nu håller jag på att kolla på Greys Anatomy och sen ska jag troligtvis bli klippt :D yey!

Nytt utseende

Heelt okej faktiskt må jag säga.. Hell Yeah!


Godnatt!

Bästaste

image122

Världens bästa serie börjar strax!

Jag är bänkad framför tvn, ohjaaaa! :D

Bloggtorka

De är inge roligt att blogga längre, eftersom jag måste ha lösenord. Eller måste och måste.. vill ju inte att denna det ska läsa det som händer i mitt liv osv.
Tråk tråk tråk.

Helgen har varit.. snabb. Redan måndag imorgon.
Fredagen tillbringades med jobbarpolarna till kl 20.15. Sen hem och Julle trallade över med filmer. Så jag, Julle, Brorsan och Sara satt och kolla film och käka chips och grejer hela kvällen och natten.
Lördagen vaknade jag runt 10 och bestämde mig för att gå upp, även fast jag var galet trött. Men upp iaf och börja tvätta.
Sen for jag och Terra till systemet och inhandlade lite dricka. Sen hem igen och käka bulle och få skäll av grannen, pga Terras omkörning haha.
Göra sig iordning. Sen kom Terra och Frida. Vi gjorde mat, korvstroganoff och ris. Smaskens. Iväg till bussen och in mot stan där vi mötte på Jessica. Vidare mot Fyrishov och bowlingen. Gick helt okej, för att vara första gången på flera flera år. Jag vann! Enligt pappret iaf.. ^^,
Gå till stan. Blev ingen ingång på Etage som vi hade hoppas på. Utan det blev Red Room. Men det var helt okej ändå. Micke och Linus gjorde oss sällskap. Jag fastnade i sms världen, men jag hade det trevligt för de :)
Satt och höll folket sällskap när det drack och vakta jackor och väskor när det blev rökpaus ungefär var femte minut.
Vidare till donken där det blev föda. Efter många timmars tjatande att jag var hungrig.
Mötte på lille Nils, Terras bror. Lika rund under fötterna, precis som sin syster. Haha
Käkade upp och väntade sedan på Sandra och Mickan som skulle skjutsa hem oss.
Trängde in oss alla 5 + en hund i en mini bil.
Men det gick bra.
Somna vid 4.

Vakna vid 12. Trött som ett ägg. Men upp ändå. Och börja fixa i köket där det såg äckligt ut, efter gårdagens matlagning haha. Sen fixa med blommorna.
Sen har jag bara lallat framför datorn och tvn.
Seg dag.

Sen tog jag mig en promenad i höst mörkret med min käre Vän Marlene! :)

Och nu sitter jag här igen... Gosh.

Jo...


Favorit i repris

image115

Skit dag

Fyfan vilken dag. Allt har bara gått... fel..
Jag orkar inte!

Blir inget party den helgen jag är ensam hemma heller.. alltid jag som måste anpassa mig, så skiter it. Palla!
Tråkigt nog...

Är så förbannat jävla trött på allting nu!
Min lunch blev... ingenting. Är så jäkla trött på allt, så pallar inte ens käka.


Kan inte nån bara skjuta mig i huvet så jag slipper de här?


Jösses!



Onsdag

Sitter här med mina firrepinnar och käkar. Mycket smarrigt!
Snart bär det av till jobbet för lite kvällsjobb som vanligt.

Imorgon slutar jag kl 16 :) skönt må jag säga!
Men sen fredag, som vanligt 12-20.15.
Eller om två veckor är jag faktiskt ledig på fredagen, men dock jobbar lördag. Det är ju halloween då.
Hoppas ni inte drar ut på äventyr utan mig då brudar! Då jävlar tänker jag kasta ägg på ert hus! Mohahh

Kuliga drömmar inatt haha :P


Nej nu ska jag käka upp och sen bege mig!

Byebye!

Promenix

Nyligen inkommen från en promenad med Marre! :) Var väldigt länge sen de :/ Måste vi ändra på. Vi gick ju alltid förr. ^^

Börjar jobba om en halvtimme. Så nu sitter jag här med en smoothie och två satsumas.  Får bli som ett litet mellanmål. Kommer dock inte vara så hungrig sen vid fyra då det är dags för "lunch". Jobbar ju som sagt kväll idag. Tisdagar är inte roliga. Eller ibland faktiskt. Beror helt på...
Menmen nog tjatat om det.

Jag har en blåsa på tungan. Mindre skönt om jag får säga det själv! :(


Nej nu ska jag knapra vidare.

Söndag

Snart dags för en ny jobbvecka. Det går verkligen fort. Var ju fredag nyss och imorgon är det redan måndag. Mhm..

Gårdagen spenderades på lite olika håll. Först hemma och rensa ur skafferiet. Behövdes. Men nu är det rätt tomt. Hittade en massa gammalt och sånt vi inte kommer äta upp iaf. Massa saker mamma gick å smaska på hehe. Ne du mamma, nu är dom väck. Sorry ^^
Men det blev så mycket trevligare.
Sen tvättade jag några maskiner och gjorde en del del annat också. Dammsög hela kåken bl.a. Osv osv osv.
Klockan blev kväll och jag tjata till mig att Terra skulle följa med och käka på vreten. Sagt och gjort vi gjordet. Käkade varsin kebabtallrik och drack cola. Smakade smaskens.
Sen hem till mig och jag hämta en massa grejer och vidare hem till Terra där det blev lite fördricka och fixning.
Vid 23 - 00 tiden kom Jessica och Frida och hämta upp oss så for vi mot Knivsta, till Adde.
Väl där var det inte så mycket folk. Vi satte oss i köket och drack lite och hade det trevligt. Folket drog sig in mot oss, självklart ;) Så tillslut befann vi oss alla där.
Fick ett armband haha. Dock ska han få det åter nästan gång jag möter han! Dessutom hade jag på mig nåt koppel liknade grej runt halsen, som Terra tyckte jag skulle ha. Adde fick ha den senare.
De höll på att leka nån knasig lek, Adde och Stampe. Kan inte varit speciellt skönt. hehe. menmen

Vi drog oss vidare, fick även med oss Rolf i bilen in mot stan. haha. Sate vilken irriterande person. BAH! Liten snyltare var han minsann. BAH igen!
Men iaf... vi kom till Gränby nånstans på nån fest. Sara var där. Drog la efter kanske 10min igen eller nåt sånt. Vidare mot Donken där vi mötte upp Sandra och Mickan. Så satt vi där och käka ett tag. Stötte på Anton och Bullen sen. Så har man skämt ut sig för honom igen då.. Baaah.
Men iaf. Vi drog vidare hemåt.
Hem och sova.

Vaknade vid 9 snåret. Vaknade bakis. Vaknade av hostan. Somnade om. Vaknade vid 11. Gick upp. Käka och greja.
Sen gick jag och brorsan ut och fixade en del ute. Sen in och frosta av frysen och kasta massa äckelmat. Behövdes ännu mer! Jösses. Snusk!
Så nu är den jätte tom. Ekar nästan. haha
Lisa kom och hjälpte oss med de. Sen åkte vi och handla på ICA. Hem och fixa mer med frysen och sen laga mat.
Kollade på film och smaska i oss vår underbara lagade måltid. Mästerkockar minsann. Hah! :D
Sen nu sitter jag här och gör inget vettigt.
Vattnade nyss blommorna. Och snart är det väl bara dags att gå och sova...

Fraajdaj

"My name is Inga and Im from Sweden. I can fall in love with you. If you meet me on Ibiza. I can show you how to party to!"
Sååå fruktansvärt dålig låt haha. Men ändå sån som fastnar när man lyssnar på den. Haha Gosh i taket.

Jobbartimmarna gick finfint idag.
Haha Anders då. Han är bara för... knäpp fan! :P
Jag och Lina satt i kassan. Inga kunder nästan alls. Förutom en som stod och plocka i sina varor + några andra i butiken då. Så ropar han på allrop "Kan Karin se lite glad ut i kassan, tack?!" Haha då börja vi alla garva. Seriöst, så där kan han ju inte ropa när det är kunder kvar haha. Klockan var väl bara vid 19 dessutom. 
Då hade de väl antagligen suttit och glott på oss från kontoret.  Jösses. Men det var kul.

Som förr, en gång när vi skulle stänga så börja dom snacka om mens.  Så då ropar dom i allropen och frågar Cicci om hon har de. Haha. Då kom hon utfarande från kontoret och bah "Jag sitter i telefon!" Haha. De var inte allt för tråkigt de heller. hahah.  Ica humor!

Prata med Terra nyssens, de hade nyligen anlänt till Etage. Fått in lilla Friiida också höhö. De var som fan. Kände inte alls för att gå på nån krog eller så idag. Så det blev bara lugnt. Satt och kollade på Speed 2 nyss, den är bra den. :)


Btw, Terran har fått jobb! GRATULERAR PULLAN! :) DÅ KOMMER VI OCH KÄKAR BURGARE HOS DIG SEN! HÄHÄ.

:(

Jag är så trött på allting just nu. Verkligen. Jag orkar inte mer.
Försöker vara stark och leva som jag borde. Men det går inte längre. Jag orkar inte.. De blir för mycket!
Trött på allting från jobbet till min jävla "livstil" till... ah ALLT!
allt allt allt allt

Vart är alla när jag behöver dom som bäst? Jo, antingen med varann eller bara borta.

Ska ligga och ruttna bort i min ruttna säng hela helgen och bara... dö.



Trött på att jag ens får på elementen. 18 grader här. Fucking kallt!


image52


Min hosta tar verkligen död på mig!


Föresten...

Det SNÖADE idag! :D Wohooo!


Hosta ut lungan!

Det kommer jag tamefan göra snart. Fy sjuttsingen. Galet vad jag hostar. Sån där rethosta. Ack å ve. Det fick jag dessutom i kassan idag. Mindre lyckat hah. Och i natt. Mindre kul. Var tvungen att sätta mig upp, hosta för mycket för att ens kunna andas. Nästan läskigt. Men blev yr i skallen så var tvungen att lägga mig ner igen och hosta vidare. Haha.

Gårdagen gick fint. Gick fortare än vad de brukar göra, eller göra.. de gånger jag har jobbat så länge förr. Men aja.

Naaw haha det var två killar idag, runt moppeåldern, som kom in och kolla runt. De hade varit inne en gång innan, så sa Jonas att de kollade skumt på honom. Så vi tog allihopa tillfället i akt och spionerade på dom, utifallat de skulle snå nåt eller så. De gick ju och kolla över allt. T.o.m på snus och grejer, de hade ju knappast åldern inne. Men sen iaf så gick de fram till kassan och köper varsitt paket kondomer. Hehe naaaw små osäkra små pojkar. Haha. Så nu blire rajraj för dom små ;) De tyckte vi var väldigt kul haha.

Ne nu ska jag hosta vidare!

Adjöken fröken!

Det är kaaaaaalllttt!


Fy sjutton

Imorrn blire inte världens bästa dag kan jag säga. 12timmars. Dessutom sjuk som ett troll. YEY!
Var tvungen att ställa upp för Sofie, som är sjuk.
Får bita ihop.

Har nog feber...

Spårat

Helgen är nu snart över och en ny arbetsvecka kommer.

Ifredags först jobba, gaaalet mycket folk. :/ Jätte mycket verkligen. Gosh i taket. Menmen vi klarat som alltid ^^, Även fast det var bra stressigt där ett tag.
Sen hem. Lalla omkring i mitt tomma mörka hus. Sen hörde jag av mig till Terran som var på nån fest med Frida. Blev bestämt att vi skulle komma dit.
Jessica kom och hämta upp mig. Då hade hon även med sig sin bror Micke. Men blev ingen fest. Så vi åkte till Frida istället och sjöng singstar. Och bara lallade.
Sen hemåt.
Det var fredagen.

Lördagen därimot blev mer händelserik. Blev väckt av att Terra ringde mig vid kvart över 11. Blev bestämt att vi skulle ta bussen som gick halv 2 in mot stan. Blev stressigt. Vette sjutton vad jag höll på med, fick stressa runt som bara den. Men hann med den. Och vi anlände till stan. Där gick vi mot Kvarnen och systembolaget och inhandlade lördagsdricka.
Trava iväg till Hanna. Efter ett tag kom även Jessica dit.
Så gick vi till Willys och inhandlade middagsmat och annat. Hem och tillagat och käka i sig de.
Under middagen kom även Hannas grannragg Niklas ner och joina oss, även hennes kompis Frida.
Smakade utmärkt!
Efteråt blev det bara till att dricka lite smått.
Efter ett tag kom även Terras gamla ragg Simon och 2st till och hälsa på. Så vi gick ut och hälsa på dom. Sen fick vi med dom upp. Sen kom även Micke förbi.
Satt och käka chips och dip, chokladtoppar och godis. Folket blev mer och mer runda under fötterna.
Vid 22 tiden klev vi upp två trappor och storma oss in hemma hos Niklas istället och började sjunga singstar. Lät dock förjävligt. Haha. Nejrå :P eller jo..
Klockan började närma sig midnatt och jag börja tjata att vi borde gå vidare, vilket vi gjorde.. efter ett tag.
Trallade ner mot stan och det var då det hände, det som brukar hända. Vi splittrades. Tråkigt nog.
Hanna, Frida och Niklas trava in på Seven. Och jag invänta segbollarna Jessica, Terra och Micke och vi trava mot Etage för att hälsa på Anton och gänget.
Sen blev jag snål och tyckte det inte var värt att gå in på krogen för två timmar. Icke att jag betalar 100spänn för de. Noway!
Terra trava in på Seven. Och vi stod kvar utanför Etage.
Sen blev allt knas.
Men det slutade med att jag och Jessica stod ensamma kvar på stan. Träffade på Nicke, Terras bror, och vi började leta efter Terra som var försvunnen. Oroliga som vi var så hitta vi henne inte. Men fick veta att hon hade fått nån skjuts...
Vi dampa oss in mot donken och svepte en varsin burgare av ilska över kvällen.
Fick mess av Anton och vi gled ner till Etage igen. Han och jag gick och käka korv. Eller bara han, jag kollade på. Gick tillbaka till Etage och träffade på resten.
Sen hade vi ju missat sista bussen och Hanna fick vi inte tag på. Så vi var hemlösa. YES!
Men vi hittade ju på Larsson, som vi så gärna fick slagga hos. Yey!
Höll oss på stan några timmar till. Sen kom nån tönt och börja mucka. Orka!
Men iaf. Vi tog en burre till Larsson, jag fick pejjat eftersom det bara var jag som hade pengar.
Eftersom inte Larsson hade några nycklar på sig så ringde vi Erik som skulle ha dom. Men han svara inte så vi gick och plinga på dörren ett antal ggr men icke. Höll in den i kanske 5min, men icke. De sov djupt där inne i lägenheten.
Vad gör man?
Jo, vi gick ut och kolla och Larsson började klättra uppför... vad det nu heter. Kommer ej på det nu. För han skulle försöka ta sig upp till köksfönstret som stod öppet. Han kom 1,5 våning sen tappa han skon. Så han klättra ner igen.
Det var då, "HAN DOG FÖR FAN!"
GIck in igen och försökte ringa ännu mer och plinga på klockan. Men nix!
Så vi fick sova i trappuppgången. Låg väl där i två timmar. Kallt och hårt.
Sen ledsna vi. Då ringde Anton sin mor som kom och skjutsa oss hem till mig kl 6 imorse. :)
Väl hemma ville Anton ha nudlar, så ställde mig och laga till det till honom.
Sen kl 7 fan ringer Erik jäveln och frågar vad jag ville. BAH!
Då fick vi alla damp. Hah :P
Då hade vi varit hemma i typ 20min. Om vi hade stannat där lite längre så hade han ju varit vaken. Menmen.
Sen sov vi väl till 11-12 typ.
Sen kom Erik och hämta oss i skåpbilen och skjutsa oss till stan.
Jag och Jessica fick sitta där bak. Det är en historia för sig. Varmt och skönt. Haha. Rulla runt där bak ungefär. Mer säger vi inte om det.

Fick gå från Salabacke. Så vi gick till Gränby och köpte oss frukost/lunch. Käka det på vägen hem till Hanna.
Hem till henne. Äta kladdkaka och nötkolakaka och sen springa till bussen.

Och nu har jag städat upp lite här och grejat. Bäddat rent i sängen osv.

Det var min helg!

Imorrn... JOBB!

Nu verkar det som om mitt andra öga har blitt inflamerat också. YEY. Varar och är rött. Hurraaa!

image121

Kanelbullens dag

Vi har väl sålt över 100st kanelbullar idag. Dessutom var det ju 3 för 15. Så det gick åt som bara den.
Fick även jag i mig en nygräddad bulle. Smakade smaskens.

Har ju en prao nu med. Malin heter hon. Hon sköter sig fint! Hon är även syster till Putte, som sommarjobbade hos oss you knooow.

Jessica bjöd med mig till krogen på lördag. Tackade bestämt Nej. Förstår inte hur ni kan se det roliga i de där jäkla stället. Aptråkigt! Usch.
Väx upp flickor :D haha

Fredag imorrn.. igen! Det går fort. Jätte fort. Galet fort. Det var ju nyss helg. Gosh i taket.

image120

Snart är det dags!

Försov mig imorse.
Vaknade 07.51. Bussen gick 08.05. Panik! :P
Men jag klarat. Hann dock inte käka nåt.
Menmen. på bussen och iväg till tandläkaren.
Skulle vara där kl 9. In och klar på en kvart. Så då började jag trava hela vägen till Gränby. Kolla där lite. Köpte en yoghurt sen tog jag bussen till stan igen.
Gick och strosa lite. Köpte en hel del :O
Så nu har jag dåligt samvete igen :(
Fick med mig bla 2par jeans, en kofta, en t-shirt, en väska och ett par strumpbyxor.
Gosh i taket. En tusing fattigare.
Men iaf.
Ta bussen hem. Göra iordning lite gröt och sen iväg och jobba mellan 14-20.
Gick kanoners.


Min dag...

Imorgon är det torsdag!

jo jo hej hej

Trött på't!
BAH!

Onsdag imorrn, först tandläkaren kl 9. Sen gå lite på stan. Hem och käka och iväg och jobba kl 14 till 20.15.
Ska nog gå bra serru.

Snart är det väl helg igen.. Fort det går!

RSS 2.0